Travel

Tuesday, December 19, 2006


Amna kena chicken pox

aik?? baru 6 bulan dah kena chicken pox?
memula tuh x prasan pun, mmg ader bintat merah2 kat muka.
ingatkan kena gigit nyamuk, sebab masa tuh kat kampung.
al maklum la kat kampung banyak nyamuk dan segala jenis serangga yg lain.

Pegi klinik, doktor check... doktor kata x boleh nak kata chicken pox ker tidak sebab sikit jer bintat2 nya..yg jenis berairnya pun x banyak.
Doktor kata observe dulu..kemungkinan virus lain pun ader katanya.

2 ari lepas tuh, tgk makin bertambah bintat2nya. Sekali lagi pegi klinik, sah doktor kata chicken pox.

18 & 19 Dec 2006, papa amik cuti. Mama x bleh amik cuti sebab bz preparation untuk company event.

honto ni arigatou papa, sebab sanggup jaga amna 2 hari. Ecah bila tengok
papa nya x pi kerja, jgn harap la Ecah nak pi Taska. jadi papa jaga Amna & Ecah 2 hari.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget